Som ett nytänkande städbolag strävar vi på Dunsta inte bara efter att leverera enastående städresultat utan också att driva förändring mot en mer hållbar framtid. Här är varför du bör välja oss:
Miljövänlig städning: Vi använder enbart torr vattenånga, utan kemikalier eller rengöringsmedel, för att säkerställa att din städning är både effektiv och miljövänlig. Genom att eliminera användningen av skadliga kemikalier minskar vi vår påverkan på naturen och bidrar till att bevara vår planets resurser. Skadorna på ekosystemet är också enligt LiU fyra gånger större med konventionell städning än med ångstädning.
Hälsosamma hem och arbetsplatser: Vår ångstädning är inte bara skonsam mot miljön utan också mot människors hälsa. Studier från Linköpings universitet visar att konventionell städning har sex gånger större negativ påverkan på människors hälsa jämfört med ångstädning. Den höga temperaturen hos ångan eliminerar effektivt bakterier, allergener och mögel, vilket skapar en hälsosammare inomhusmiljö för dig, din familj och dina medarbetare.
Längre hållbarhet för dina ytor: Vår metod är skonsam mot alla typer av material och ger en djuprengöring som förlänger livslängden för dina ytor. Ångan gör även ytan klinisk ren och eftersom vi uteslutit rengöringsmedel från vår verksamhet så lämnas inte rester av kemikalier kvar på ytan. Detta är särskilt fördelaktigt för personer med allergier, astma och familjer med småbarn eller husdjur.
Miljövänliga fordon: Vårt engagemang för miljön sträcker sig även till våra transporter. Vi använder elbilar för våra städuppdrag vilket minskar utsläppen av växthusgaser och bidrar till en renare och mer hållbar framtid.
Genom att välja oss på Dunsta för din städning väljer du inte bara ett rent hem eller en ren arbetsplats utan också en betydande minskning av miljöpåverkan och hälsorisker. Vi strävar efter att vara ledande inom branschen genom vår unika metod som enbart använder torr vattenånga, utan några kemikalier eller rengöringsmedel. Genom att välja oss får du inte bara enastående städresultat utan också en positiv inverkan på miljön, hälsan och samhället som helhet. Låt oss tillsammans skapa renare och hälsosammare miljöer för nuvarande och kommande generationer.

Har du fler frågor?